Nejnovější recenze ze sekce Stojany na plakáty a letáky
OK
Jansen Display reklamní áčko A1 oblý roh profil 32 mm metalová záda zvýšená odolnost profi vlivům počasí
kvalitní produkt
- Áčko je pěkně vysoké a prostorné na plakaty
- Dobře viditelné
- Dobře se vkládají letáčky a jine informace pod folii
Tuto reklamní ceduli jsem si vybrala, protože je velká, má zaoblené rohy, dobrý systém na zaklapávání fólie, pod ní jde na velkou plochu z obou stran vložit několik plakátů a mnoho informací pro zákazníky.Muze se umístit jak venku tak i ve vnitřních prostorech.
Dobry pomer cena a kvalita.
Lehký, přenosný stojánek. Výhodou je, že se dá upravit pro vystavení DL letáků, nebo pro formát A4.
cena
- snadné sestavení
Vše ok
Jansen Display stojánek na letáky A4
Přidáno: 21. června 2017
(naposledy upraveno 22. června 2017)
Zakoupeno v Jansen Display
- .
- .
- Kvůli hlinikovému základu vypadají sylově. U jiných dodavatelů jsem tento model neviděl.
- Velikost samotné kapsy z plexiskla je přesně A4, ale vzhledem k tomu, že se dolní část zasouvá do hlinikového základu, více než centimenr dole ztrácíte. Pokud máte dole na papíru kontakty nebo nejaká důležitá upozornění, zákazník to už neuvidí.
- Jeden ze tří stojanků byl špatný - hlinikový díl byl ořezán s obou strán nedbale, měl ostré vyčnívající záděry a rýhy po řezném kotouči.
Připravovat grafiku pro stojánek nejlépe když už to držíte v rukou, jinak předem neuhodnete, že skutečná výška nad základem je menší než A4.
Objednávál jsem jenom tři kusy, a jeden z nich by vadný. Ale je naděje, že jenom mi to takhe "povedlo" a ostatní dostanou všechny kvalitní stojánky.
- Možnost výběru správného rozměru
- Křehký plast a chybějící úchyt v dolní části. Může se vylomit.
Možnost výběru správného rozměru
- Možnost výběru potřebného rozměru.
- Není možnost uchycení ve spodní části. Plast je poměrně křehký a tak hrozí vylomení.
Možnost výběru potřebného rozměru.
- potřebovali jsme zásobníček na letáčky
zásobník používáme ve skladech na letáčky
Pěkný stojan, přesně takový jaký jsem potřeboval.
- úspora místa
- přehled v zakázkách
- dobrý vzhled na zatříděné zakázky
Jsme maximálně spokojení, splnilo to naše očekávání.
- Pěkné a přitom levné.
- Rychlost doručení
- Kvalita provedení.
Obchod A-Z Reklama bych určitě doporučil. Zboží jsem měl druhý den od objednání doma a to jsem to objednával před svátky. Neuvěřitelné.
Co však nelze ocenit je kvalita provedení. Ta je více než děsná. Plast je tak tenký, že by se skoro dalo říct, že se jedná o tvrdší fóii, celý výrobek je na první pohled laciný šmejd, rozhodně to není reprezentativní výrobek vhodný například do prostoru kam chodí zákazníci. Myslím, že není vhodný ani na stále vyndavání a zandavání papíru nebo do míst, kde s tím můžou pracovat klienti. Je to fakt chatrný, sotva to drží pohromadě. Za ty peníze jsem hodně sklamaný, myslím že reálná cena je podstatně nižší, ale protože zde není pořádná konkurence, kupují lidé jako já ze zoufalosti tohle.
- Kvalitní zboží
- Jeden dopravce
- Drahá doprava
Zboží dodáno jiné než bylo objednáno ale poté dodáno správné
S dodaným zbožím jsem spokojen
Doporučuji
MH Technic stolní stojánek na letáky 4 x A5
Přidáno: 29. srpna 2016
(naposledy upraveno 29. srpna 2016)
Zakoupeno v mhtechnic.cz
- Super
Kvalitní stojánky, doporučuji všem
Zobrazuji 201 - 220 ze 242 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13 Další »